måndag 16 juni 2008

Tillbaka

Efter mycket jobb och stök är det dags att skaka liv i bloggen igen. Jag befinner mig för tillfället i Varna där turistsäsongen håller på att gå upp i varv. I Varna är det mesta sig likt även om centrum har blivit lite mer slitet än sist. Strandserveringarna är något färre men de flesta har snyggats till åtminstone.
Det verkar som om det mesta av uppmärksamheten och resurserna går till att hålla igång Golden Sands, medan själva staden Varna får komma i andra hand för borgmästaren och kommunstyrelsen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack o lov!Jag trodde att du hade lagt ner bloggandet helt & hållet.Kollar din blogg minst en gång om dagen,mycket intressant för mig som vill lära mig mer om Bulgarien & inte bara om Slanchev briag.Tyvärr enda stället jag har besökt själv,men jag hade tänkt & råda bot på det i år.

Ad Hoc i Bulgarien sa...

Har laggs inga bloggar ner! Det ar mycket att gora men (varfor har jag inga prickar) att skriva ditten och datten om Bulgarien ligger mig varmt om hjartat. Sitter och filar just nu pa en storre grej om Sofia.
Tack for intresset!

Anonym sa...

Tack själv!Hur ser läget ut för svenskar i Slanchev briag området?Är vi hatade, omtyckta eller hur ser det ut?Kan ju va bra & veta eftersom vi kommer att utgå därifrån i år.

Ad Hoc i Bulgarien sa...

Svenskar ar varken alskade eller hatade. Man tycker mest att vi ar konstiga som dricker sa mycket, sarskild unga svenskar. Man behover inte oroa sig for nagon konflikt med de lokala invanarna.

Anonym sa...

Hej hej :) jag är så glad att ni svenskar inte är bara intresserade av det billiga alkoholen (jag håller med, vi tycker det är konstigt att ungarna drycker så mycket när de kommer hit). Ni är inte hatade iaf. Din blogg är jätteintressant, du vet mer om Bulgarien än jag gör! :) Bor du här?
P.S. förlåt om min svenska är dålig, jag har inte varit i Sverige på flera månader nu.